aboutus

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Νέος μπλε ουρανός Wenzhou
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-1200000
Ιδρύθηκε Έτος: 1993
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

  Η επιχείρηση είναι ένας κύριος προμηθευτής ηλεκτρικού στην Κίνα, που ιδρύεται το έτος 1999, ειδικεμένος στη διανομή της LV & τον έλεγχο μηχανών, Inductrial Contros, Overvoltage την προστασία, τις μεταστρέφοντας συσκευές και άλλες συσκευές, κατασκευαστικός, λειτουργών και εμπορικός σε ένα οργανικό σύνολο. Μερικά κύρια καυτά προϊόντα μας είναι ως μικροσκοπικοί διακόπτες, φορμαρισμένοι διακόπτες περίπτωσης, υπόλοιπη τρέχουσα συσκευή, MCB, RCD, RCBO, MCCB, προστάτης κύματος, επαφείς εναλλασσόμενου ρεύματος, εκκινητής, ηλεκτρονόμος, κ.λπ.

 

  Η επιχείρησή μας επενδύει το μεγάλους Ταμείο και τους εγκεφάλους στα ερευνητικά προϊόντα για να εγκαταστήσει τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν τη σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του IEC, το EN, ΜΒ, BS, αυτό πωλείται κυρίως στην ηλεκτρική επιχείρηση και την επιχείρηση διανομής στο εξωτερικό, όπως το UK, Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία, Μπενίν, Κάτω Χώρες, Νότια Αφρική, Ιράν, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, και ούτω καθεξής.

 

  Η αποστολή του NBSe είναι: «Η εστίαση στην ηλεκτρική προστασία, εξυπηρετεί παγκόσμιο τον ηλεκτρικό.» και η αρχή μας είναι «ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο.» δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - τα ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας, αυτό είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

  Νέος μπλε ουρανός Elec που κατέχει περισσότερα από 70 εσωτερικά και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας οι όλοι διακόπτες μας έχουν περάσει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τα CB, το CE, το EMC, TUV, ROHS, SNI, NOM και άλλες διεθνείς επιτακτικές πιστοποιήσεις. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν τη βελτίωση της δομής για το διακόπτη (με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων) αισθητά αύξησε την ηλεκτρική απόδοση mcb και χαμηλώνει το κόστος. Μετά από τα έτη εργασίας Ε&Α, τα προϊόντα μας έχουν γίνει ο ηγέτης στον τομέα διακοπτών.

 

Κίνα Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Ιδρυμένη το 1993, ηλεκτρική Co. μπλε ουρανού Wenzhou η νέα, ΕΠΕ (προηγούμενη Yueqing Co., ΕΠΕ μπλε ουρανού ηλεκτρική) είναι τοποθετημένη στο όμορφο βιομηχανικό πάρκο Wuniu, πόλη Wenzhou στις όχθεις του ποταμού Oujiang είναι ένα υψηλό και μια επιχείρηση νέος-τεχνολογία επαγγελματικά που ερευνά, που αναπτύσσεται, και μικροσκοπικοί διακόπτες κατασκευής και υπόλοιπος τρέχων διακόπτης. Η επιχείρηση έχει απονεμηθεί τις τιμές όπως «η πιστωτική επιχείρηση εξαγωγής Πυροβολικό-βαθμού», η «προηγμένη επιχείρηση», η «επιχείρηση αστεριών», και «η πρότυπη επιχείρηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας» στα διαδοχικά έτη. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση είναι άφθονη στους οικονομικούς πόρους και προωθείται στις τεχνολογίες, κατέχοντας περισσότερα από 70 εσωτερικά και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας διοργανώνει πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα των τυποποιημένων εργαστηρίων. Η επιχείρηση απασχολεί περισσότερα από 150 άτομα (25 τεχνικοί και ανώτερος μηχανικός). Επιπλέον, η επιχείρηση έχει επεκτείνει μια batch προηγμένων συσκευών κατασκευής και ακριβών οργάνων ανίχνευσης και επιθεώρησης. Καθιέρωσε την έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο τεχνολογίας το 2005, οι οποίες έχουν εγκριθεί ως «έρευνα επιχειρηματικής τεχνολογίας και αναπτυξιακό κέντρο της επαρχίας Zhejiang» και «της επιχείρησης επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην επαρχία Zhejiang» από την κυβέρνηση των ανθρώπων της επαρχίας Zhejiang. κατοχή της ισχυρής δύναμης στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο δεκαετιών, κάτω από τη φιλοσοφία λειτουργίας «ακεραιότητάς της, η καινοτομία, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, και η δίκαιη τιμή» και η φιλοσοφία παραγωγής «ενός ψεύτικου βήματος θα κάνουν μια μεγάλη διαφορά», η επιχείρηση έχει περπατήσει έξω έναν καινοτόμο δρόμο ανάπτυξης προωθώντας τις επιχειρήσεις με την επιστήμη και την τεχνολογία, και η δημοτικότητα της επιχείρησης και των προϊόντων της έχει ενισχυθεί γρήγορα. Κατέχουμε το καλό διοικητικό επίπεδο, την ισχυρή ικανότητα παραγωγής, και την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση έχει χτίσει το μοναδικά εταιρικά σύστημα πολιτισμού και ISO9001: 2000 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Τα προϊόντα του έχουν περάσει τέτοιες πιστοποιήσεις όπως TUV, NF, τα CB, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, το CE, NSW, και SNI κ.λπ., οι οποίες έχουν εγκριθεί ως «προϊόντα σύστασης για την κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής» και «προϊόντα σύστασης για την Ευρωπαϊκή Ένωση» από την ένωση της Κίνας για την τυποποίηση κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Παρά την οικονομική παγκοσμιοποίηση, το προσωπικό NBSe προς τα εμπρός ο μεγάλος στόχος «την παγκόσμιας ποιότητας κατασκευαστική επιχείρηση διακοπτών» κάτω από την ηγεσία Huang Mingguang, ο πρόεδρος επιτροπής της επιχείρησης.

Υπηρεσία

  Η υπάρχουσα παραγωγή επιχείρησης Αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων, NBSe, BIC, CNLT, SENTEN, SWITCHEL κ.λπ. της επιχείρησης του διακόπτη χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρική ομάδα πυκνωτών, τον πίνακα διανομής, και τη μονάδα ελέγχου μηχανών. Λόγω της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης και της καλής φήμης, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές.

Η ομάδα μας

  Έχουμε επίσης χαλινάρι-σοφό να διαχειριστούμε την ομάδα, την ομάδα σχεδίου και QC την ομάδα, και μπορούμε να παρέχουμε τον πελάτη το επιθυμητό δείγμα τους στην πιό πρόωρη ημερομηνία, να τακτοποιήσουμε τη διαταγή σας σωστά, αυστηρά έλεγχος η ποιότητα μαζικής παραγωγής και χρονική ανοχή, και να αφήσουμε την επιχείρηση πηγαίνουμε ομαλά!

 

  Με τις προσπάθειες ομάδων σχεδίου μας, το εργοστάσιό μας έχει αναπτύξει τα φιλικά προς το περιβάλλον, οφέλη λουτρών & σωμάτων, θεραπεία σώματος, προσωπική φροντίδα, σύνολο δώρων λουτρών, Massager, Microfiber που καθαρίζει αυτά τα έτη, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων διαφορετικό ύφος και υλικά στοιχεία, τα οποία μπορούν πλήρως να ικανοποιήσουν την απαίτησή σας.

 

 

Κίνα Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας